Tanden bleken (reinigen)

Witte tanden zonder peroxide.

Op een veilige manier, mooie witte tanden in +/- 30 minuten met de beste whitenings-gels, goed gekeurd door de EU. Door de moderne cosmetische apparatuur is het mogelijk om deze 4 tot 10 tinten lichter te maken.

Niemand ontkomt eraan dat tanden na verloop van tijd gaan verkleuren.
Denk maar eens aan voedingsmiddelen zoals koffie, thee, rode wijn, spinazie, frisdranken ed. Wat dacht je van roken? Dit geeft een enorme aanslag op je tanden. U kunt kiezen uit de basis of de intensieve behandeling.

1. De basisbehandeling is in 95% van de gevallen voldoende.

2. De intensive behandeling wordt ter plekke pas bekeken wanneer ze zo extreem verkleurt zijn waardoor de basisbehandeling te licht blijkt te zijn (dit komt niet vaak voor).

*Deze behandelingen zijn niet schadelijk door het gebruik van natuurlijke producten.

 

Basis 25 minuten € 50,00
Intens 2x25 minuten € 70,00

 

Redenen waarom je tanden gaat reinigen en ook witter wil maken zou kunnen zijn:

  • Voor een huwelijk
  • Voor een feest
  • Sollicitatie
  • Date afspraak
  • Weer durft te lachen met mooie tanden, geeft je zelfvertrouwen
  • Gestopt met roken
  • Weer fris en glad aanvoelen

 

Voor aanvang van een behandeling word gekeken welke tint uw tanden hebben vóór de behandeling. Zodat na de behandeling kan worden vastgesteld hoeveel tinten lichter uw tanden zijn geworden.

Het resultaat is afhankelijk van de oorspronkelijke kleur van uw eigen tandbeen. Ieder individu heeft zo zijn eigen kleur. Lichter dan je eigen tandbeen kan het niet worden. Dan moet je echt aan ontkleuren denken en dus ook waterstofperoxide (niet natuurlijk). Dit mag vanaf 2012 alleen nog door de tandarts zelf worden gedaan. Er bestaat ook een speciale tandpasta waardoor je het resultaat nog langer vast kan houden. Deze is verkrijgbaar in de salon en mag 3x per week gebruikt worden.

Voor en na de behandeling